Известие

Collapse
No announcement yet.

Нов деботометър

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Нов деботометър

Някой колега да е купувал наскоро дебитометър за 155 1.8 8V? проверих на доста места, все едни суми около 1000 лева се въртят, а заместители за други модели са около 300 лева. Цена около 500 лв е поносима ако може да се поръча някъде на такава нов.

Търси от Пасат 1,8 пълна инжекция или 2 л. /Сверявал съм ги. И моторчето за ПХ е същото. Поне за VW не дерат кожи. Иначе като чуят Алфа и цената става х 2поне.
    Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
    Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

благодаря за съвета!

Comment

във ванто - върти ми се около 500 лева цена но трия сепита, мойе и надоле да е
        Hell Yeah!

Comment

от кой модел пасат, може ли по точно, година например? опитах се да го засека по номер на бош но излизат някакви опел омега и вектра реално ли е това?

Comment

колеги и на мен каточели ми изпуши дебитомера и сега колата неще и да запали.обадих се в една автоморга в моиа град (ямбол) и ми казаха цена от 150 лв. какви са тиа цени от 500 и 1000 лв. вие направо ме закопахте

Comment

сори не обарнах внимание че става вапрос за нов. аз имах предвид на старо 150 лв. но в краен случаи и това е решение

Comment

Първоначално публикувано от dim
                от кой модел пасат, може ли по точно, година например? опитах се да го засека по номер на бош но излизат някакви опел омега и вектра реално ли е това?
                В3 1991-1992 г - на 2 коли съм го гледал.
                Аlfa Romeo 155 Aspirato T.Spark 2.0 8 V S.S.
                Вечна и памет .Отиде на скраб ."Четирите необозначени автомобила Alfa Romeo 155 Twinspark изфучаха по Виа Дел Коронари като изстребители по самолетна писта" (цит. Дан Браун -"Шестото клеймо" гл. 56)

Comment

Working...
                X